Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Apua ja tukea senioreille

Yli 300 000 ikäihmistä kärsii yksinäisyydestä. Monet heistä viettävät päiväkausia yksin asunnossaan puhumatta kenenkään kanssa. Perusta oma keräys − nyt on aika auttaa!

Auta yksinäisiä vanhuksia

Tuhannet ikäihmiset ovat jääneet täysin yksin, ilman ainuttakaan ihmistä kenen kanssa voisi puhua ja viettää edes joskus yhteistä aikaa. Korona-aika on pahentanut ja lisännyt yksinäisyyttä entisestään. Koulutetut vapaaehtoisemme tuovat valoa vanhusten elämään. Tue työtämme ja perusta oma keräys.

Mitä tuellasi saadaan aikaan?

Tuellasi koulutamme uusia vapaaehtoisia seniorien avuksi. Apu voi olla tukihenkilön läsnäoloa ja tukea, myötäelämistä ja rohkaisua Aamukorva-puhelimeen soittavalle tai keikka-auttajan antamaa arjen apua. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa – keskusteluryhmät helpottavat seniorien elämää ympäri maata noin 30 paikkakunnalla. Tuki seniorityölle auttaa kehittämään toimintaamme lähivuosina dramaattisesti kasvavan senioreiden yksinäisyyden vähentämiseksi.

Aikaisemmat keräykset

HelsinkiMissio | Albertinkatu 33, 00180 Helsinki | lahjoitus@helsinkimissio.fi | Keräyslupa RA/2021/1597