Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Apua ja tukea lapsiperheille

Tukiverkostojen puute voi kuluttaa lapsiperheen voimavarat katkeamispisteeseen. Auta yksinäistä lapsiperhettä saamaan keskusteluapua sekä koulutetun perhekaverin tukea. Lasten parempi tulevaisuus on pienestä kiinni.

Auta yksinäisiä lapsiperheitä

Pienten lasten vanhemmat jäävät liian usein yksin. Isovanhemmat voivat asua kaukana, puoliso voi olla paljon työmatkoilla, vauva voi valvottaa öisin. Erityisesti pääkaupunkiseudulla on paljon perheitä, joilla ei ole tukiverkostoa lähellään. Yksin ja väsyneenä arkisetkin vastoinkäymiset voivat kasvaa musertaviin mittasuhteisiin.

Mitä tuellasi saadaan aikaan?

Perustamalla keräyksen mahdollistat lapsiperheitä saamaan koulutetun perhekaverin apua. Tuki voi olla vanhemman kanssa keskustelua ja huolten jakamista, yhdessä tekemistä ja voimavarojen etsimistä. Lisäksi tarjoamme ammattiauttajiemme keskusteluapua esimerkiksi uupumukseen, yksinäisyyteen ja parisuhteeseen liittyen sekä tukea Uuteen lastensairaalaan tulleille perheille. Ajoissa saadulla avulla on valtava merkitys koko perheelle.

HelsinkiMissio | Albertinkatu 33, 00180 Helsinki | lahjoitus@helsinkimissio.fi | Keräyslupa RA/2021/1597