Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Apua senioreille

Yhä useampi ikäihminen kärsii yksinäisyydestä. Monet heistä viettävät päiväkausia yksin asunnossaan puhumatta kenenkään kanssa. Perusta oma keräys − nyt on aika auttaa.

Auta yksinäisiä vanhuksia

Tuhannet ikäihmiset ovat jääneet täysin yksin, ilman ainuttakaan ihmistä kenen kanssa voisi puhua ja viettää edes joskus yhteistä aikaa. Korona-aika on pahentanut ja lisännyt yksinäisyyttä entisestään. Koulutetut vapaaehtoisemme tuovat valoa ikäihmisten elämään. Tue työtämme ja perusta oma keräys.

Mitä tuellasi saadaan aikaan?

Tuellasi koulutamme tukihenkilöitä senioreiden avuksi – HelsinkiMission tukihenkilöt antavat ikäihmisille tukea ja apua arjen haasteissa. Usein tukihenkilöstä tulee tärkeä ystävä. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa, jonka keskusteluryhmät helpottavat seniorien elämää ympäri maata noin 30 paikkakunnalla. Lahjoituksilla ylläpidämme myös Aamukorva-puhelinpalvelua, johon ikäihmiset voivat soittaa vuoden jokaisena aamuna.

Aikaisemmat keräykset

HelsinkiMissio | Albertinkatu 33, 00180 Helsinki | lahjoitus@helsinkimissio.fi | Keräyslupa RA/2021/1597