Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Soittamisen iloa erilaisille oppijoille

Soittamisen ilo kuuluu myös erilaisille oppijoille. Resonaarin musiikkiopistossa kaikki soittaa, eikä ketään jätetä yksin. Lahjoita osallisuutta ja oppimisen iloa − perusta oma keräys!

Musiikkiopisto erilaisille oppijoille

Resonaarissa jokaiselle annetaan mahdollisuus oppimiseen. Soitto- ja laulutunneilla käy esimerkiksi kehitys-, liikunta- ja näkövammaisia, oppimishäiriöisiä ja autismikirjon henkilöitä sekä mielenterveyskuntoutujia. Aktiivisia oppilaita ovat myös seniorit. Samalla he pääsevät mukaan yhteisöön, jossa ketään ei väheksytä ja jätetä yksin. Soittotaito ja osallisuus ovat kuitenkin monelle toteutumaton haave, sillä Resonaarin resurssit ovat rajalliset.

Resonaari mahdollisti muusikon uran

Jaakko Lahtinen on Resonaarin entinen oppilas, nykyisin ammattimuusikko Resonaarigroup-bändissä. Soololevyn julkaisu vuonna 2015 oli hänelle pitkään unelma ja osa ammatillista kasvua. ”Moni sanoi, että olen hyvä jätkä. Äidillä oli kyynel silmässä. Hän on otettu, kun päätin ryhtyä taiteilijaksi”, Jaakko Lahtinen kertoo. Ammattimuusikon työpäivä koostuu harjoittelusta ja esiintymisistä. Yleisön edessä Jaakolla on selkeä tavoite. ”Haluan lumota ihmiset ja nautin siitä, että heillä on hauskaa.”

Mitä tuellasi saadaan aikaan?

Perustamalla oman keräyksen Resonaarin hyväksi autat meitä palkkaamaan ja kouluttamaan lisää opettajia, hankkimaan soittimia ja vuokraamaan opetus- ja harjoitustilaa. Resonaarin oppilasmäärä on kasvanut vuosi vuodelta, ja tällä hetkellä oppilaita on jo 300. Musiikkiopistossa työskentelee viisi päätoimista sekä kahdeksan sivutoimista opettajaa. Auta erilaisia oppijoita omalla keräykselläsi!

HelsinkiMissio | Albertinkatu 33, 00180 Helsinki | lahjoitus@helsinkimissio.fi | Keräyslupa RA/2021/1597