Helsinki City Running Day 18. toukokuuta 2019

Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä? Helsinki City Running Dayssa voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity HelsinkiMission Helsinki City Running Dayn joukkueeseen ja tee kaksin verroin hyvää. Liittymällä tiimiimme autat yksinäisyydestä kärsiviä ihmisiä.

Kuinka voin olla mukana?

Valitse ensin itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Pyydä sen jälkeen ystäviäsi, kavereitasi ja perhettäsi tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

TOIMI NÄIN:

1. Klikkaa Aloita keräys -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.

2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu heidät mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista: www.helsinkirunningevents.fi

Helsinki City Running Day yhdistää Suomen suurimmat juoksutapahtumat samaan päivään. Päivän aikana juostaan Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run, suomalainen juoksuikoni Helsinki City Marathon, 4-hengen tiimein juostava Helsinki City Marathonviesti ja Helsinki City 5 – urbaani katujuoksu sekä lasten Minimarathon.

 

 

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close