Vallitsevin terveysongelma ei todellisuudessa ole syöpä, eivät sydänsairaudet eikä ylipaino. Suurin terveysongelma on yksinäisyys. Se, ettei ole yhtään ystävää ja että on joutunut ulkopuolelle lauman.

Yksinäisyys vaikuttaa terveyteen tuhoisammin kuin korkea verenpaine, liikunnan puute tai tupakointi. Onneksi yksinäisyyttä voidaan lievittää. Tässä tullaan siihen, miksi HelsinkiMissio on olemassa. Lähes 20 vuoden aikana ymmärryksemme yksinäisyyden olemuksesta on kasvanut.

Parhaat asiantuntijat ovat yksinäiset itse. Jok’ikinen työalamme ja jokainen työntekijämme kuuntelee herkällä korvalla yksinäisiä voidaksemme oppia aina vain lisää. Eivät asiakkaamme sano meille, että ongelmani on yksinäisyys – korjatkaa se. He tulevat siksi, että jotenkin tietävät toisen ihmisen läsnäolon olevan parantavaa lääkettä.

Yksinäisyyden keskelle on rakennettava väyliä, joita pitkin pääsee yksinäisyydestä ystävyyteen. Se on meidän työmme. Mutta tarvitsemme siihen taloudellista tukea.

Nyt on aika kerätä ystävyyden pääomaa. Perusta tällä sivustolla oma keräys ja haasta ystäväsi mukaan. Tai osallistu lahjoittamalla näillä sivuilla nähtävillä oleviin keräyksiin.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close